Hotel Alpin – Alpin Resort Poiana Brasov ****

Rezerva
Rezervari garantate prin inclusiv pe site-ul Alpin.
Rezerva
Rezervari garantate prin inclusiv pe site-ul Alpin.
8
7
6
5
4
3
2
1

Sali evenimente corporate

sala conferinta

Centru de conferinte

Hotel Alpin va asteapta cu 41 de spatii special amenajate pentru acomodarea optima a unui numar cuprins intre 10 si 600 de persoane (aranjament teatru) Salile au fost gandite si echipate ca sa ofere toate conditiile necesare organizarii cu succes a oricarui tip de eveniment : conferinte, prezentari, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team building , scolarizari, evenimente sociale (nunti, botezuri, petreceri private sau ale companiilor/receptie) cu pana la 700 invitati.

Toate sălile de conferințe pun la dispoziție Internet gratuit prin cablu și wireless.

Cel mai remarcabil lucru este că spaţiile pe care ţi le prezentăm aici sunt multi-rol: ele pot fi rapid amenajate pentru a găzdui cu egal succes evenimente de natură emoţională – nunţi, aniversări sau reuniuni. Iar personalul care îţi stă la dispoziţie este amabil şi – foarte important! – ştie întotdeauna ce are de făcut când vine vorba de petreceri!

La Alpin Resort Hotel**** acordăm o atenţie deosebită simţurilor – fie ele estetice, auditive sau senzitiv-tactile. Pentru că am promis!

The Team Conference & Events

The Team deschis in 2012, suprafata 160mp, capacitate:

  • Receptie 140 persoane
  • Theatre 180 persoane
  • Classroom 60 persoane
  • Banqueting 90 persoane
  • Boardroom 50 persoane
  • U-Shape 40 persoane

The Team va sta la dispozitie pt conferinte, prezentari, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team building , scolarizari, evenimente sociale (nunti, botezuri, petreceri private sau ale companiilor/receptie).

Capacitatea centrului de conferinte in diferite aranjamente:

11 tabel aranjament sali

Galerie foto Gatsby-Alpin Casa

Galerie foto Conferinte

Tur Virtual 360°

Top