Hotel Alpin – Alpin Resort Poiana Brasov ****

Rezerva
Rezervari garantate prin inclusiv pe site-ul Alpin.
Rezerva
Rezervari garantate prin inclusiv pe site-ul Alpin.
8
7
6
5
4
3
2
1

Agrement

Aici nu te plictisesti niciodata, indiferent de anotimp!

La finalul unei zile pline petrecute aici, fie că vorbim de o plimbare prin zăpadă, de ski sau snowmobil (iarna), sau de drumetii, calarie, ATV (vara) de discuţii cu prietenii sau cu partenerii de afaceri – câteva momente de relaxare sunt binevenite.

Unii vor alege bazinul semi-olimpic, poate vor face chiar şi un pic de gimnastică, dar alţii vor prefera cu siguranţă degustarea unei băuturi fine în bar-clubul hotelului nostru. E momentul în care leneveşti în voie, povestind cu amicii sau flirtând cu partenera, placut pătruns de oboseala de peste zi, cu muzica în surdină, lângă un pahar de coniac, sau poate de vin sau whisky – asezonate cu ţigări simple sau de foi, în combinaţii selecţionate cu pricepere de către maestrul nostru barman.

Dacă ţi se pare că atenţia nu ţi-a fost pe deplin acaparată, ai doar un pic de răbdare – imediat dăm muzica mai tare şi începem petrecerea, şi-o să o ţinem aşa până în zori! Şi, pentru că aici este locul şi momentul potrivit pentru o distracție în toată regula, iată că am adus şi animatoarele! Deci, DJ: să se audă muzica!

La Alpin Resort Hotel**** ne ţinem promisiunea, şi îţi delectăm simţurile. Pe rând, sau toate odată!

Cafeteria

Cafeteria cu DJ rezidenti si invitati, cea mai buna muzica, laser show.

Activitati outdoor

Avem echipe specializate pentru sporturi de iarna (schi si snowboard) precum si primavara, vara, toamna (biciclete, calarie, parapanta etc).

Facilitati pentru copii

La Alpin Resort Hotel**** beneficiati de atentie speciala, facilitati si programe speciale pentru copii.

Top